Melase
Melase ir tumšs, biezs šķidrums, kas paliek pāri pēc cukura kristalizācijas un izdalīšanas no ūdens ekstrakta. Cukurs un sāļi kairina zarnu gļotādu, tāpēc, izēdinot melasi lielākās devās, tā izraisa caureju.
Izejvielas
Graudi un to pārstrādes blakusprodukti, sojas u.c. eļļas augu sēklas un to spraukumi, tauriņziežu sēklu pārstrādes produkti, alus raugs, cukurrūpniecūbas blakusprodukti, augu tauki, taukskābes, piena pārstrādes produkti, augu ekstrakti, minerālvielu-vitamīnu maisījums, garšas un smaržas uzlabotājs, konservants.
Sastāvs | Melase |
---|---|
Proteīni | 8.2 |
Kalcijs (Ca) | 0.17 |
Fosfors (P) | 0.03 |
Nātrijs (Na) | 1.48 |
Kālijs (K) | 6.07 |
Deva
Govīm 2-2.5kg, zirgiem 1.5kg. Pieaugušām aitām un cūkām melasi var izēdināt 0.4-0.5kg/100kg dzīvmasas.
Glabāšana
Sausā, labi vēdināmā telpā 10-20°C. Nav peiļaujams tiešs saules apgaismojums, saskare ar grīdu vai sienām.
Cena:
229.90
€
Daudzums: